dimecres, 22 d’octubre de 2014

Joc de rol

El dia de l'activitat, per diversos motius no hi vaig poder ser, però pel explicat m'he pogut fer una idea del que van fer.

L'objectiu de l'activitat era posar-se en la pell d'un dels membres escollits als Estats Generals i defensar davant dels altres representants i del Rei les seves reivindicacions.

La classe es va dividir en el Rei, la burgesia, el clergat,el poble i la noblesa.
Un representat de cada grup, havia de sortir a defensar les seves idees en contra dels altres representants.
El Rei, va escriure una carta per reunir a l'assamblea els estats generals per decidir si els rics pagarien impostos o no.

El Tercer Estat defensava que no havien de pagar tants impostos, ja que era una injustícia,i que no tenien prous diners ni per menjar. Havien de pagar sis tipus d'impostos, els quals els més importants són el de la Taille: impost al rei, el Delme: impost a la església i la Gabelle: impost al senyor feudal.

I la burgesia defensa que els del Tercer Estat havien de portar al govern, la seva economia.Sobre aquesta activitat opino que ha degut ser interessant, perquè ets pots ficar al lloc del personatge que et toca, estiguis o no d'acord, i treure la teva pròpia opinió sobre un tema que en aquella època era molt important, i el que més abundava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada