dijous, 26 de febrer de 2015

CRAC DEL 29 I CRISI ACTUAL

L'activitat que hem fet sobre aquest tema va ser buscar informació individualment sobre aquest dos fets, un històric i un que encara dura en l'actualitat, i finalment ho vam posar en comú i vam treure conclusions.

Hi ha una sèrie de semblances entre aquests dos fets:
-Comença als EEUU i s'estén per Europsa.
-Hi ha una baixada de la borsa.
-Tenen problemes al sistema financer.

Les conclusions que vam treure, va ser que són dos crisis amb orígens,forma i contingut diferents. Ja que en un principi, tots pensàvem que les dos crisis eren iguals, ja que tenen algunes semblances.


El crac del 29:

En un principi,hi va haver un creixement econòmic, però la relació en la societat no era la mateixa. Els bancs comencen a no afrontar crèdits, ni res de res.


Crisi actual:

Els bancs busquen potenciar el seu benefici amb les hipoteques sub-prime.Com no poden afrontar les hipoteques, és comença a expandir i així acaba per tot Europa. La gent acaba sense tants diners, i a causa d'això, el sistema capitalista d'enfonsa.

Fer l'activitat d'aquesta manera, a mi personalment m'ha servit per entendre-ho millor, perquè en un principi apuntes el que tu creus, i finalment acabes treient conclusions i sabent més sobre el tema, ja que també tens l'explicació del professor que ajuda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada