diumenge, 7 de juny de 2015

LA GUERRA FREDA

Fa temps que no dic res per aqui,oi? Ep,no us asusteu!!! 

Durant tot el temps que no he estat escrivint, a classe hem estat treballant el tema de la Guerra Freda, un tema de conflicte que m'ha costat entendre, ja que trobo que entre mig hi ha una serie de conflictes una mica embolicats.
Per a poder fer més fàcil la comprensio del tema; la professora ens ha donat uns dossiers on hi havia tota la teoria sobre el tema, pero...no us espanteu!!! No tot el temps hem estat fent teoria pura i dura, hem buscat informacio sobre l'armament i els diferents conflictes causats. 
En la Guerra Freda, com bé he dit, hi havien molts conflictes, per tant, vam fer una taula que estava composta de: primers enfrontaments, conflictes bèl·lics, distensió i revifament de la tensió.

El nom que rep aquest conflicte, si no ho hagués estudiat, no ho haguès sapigut mai: rep el nom de Guerra Freda perquè és un conflicte sense relacio directa. 
Tot i aprenent milers de conflictes i coses sobre aquest tema, m'ha costat molt entendre aquest tema, perquè si no entens des de un bon principi el que va passar; mur de Berlin, l'enfrontament entre les dues superpotències (URSS i EEUU), etc... et fas un embolic i acabes sense entendre gaire cosa.En aquest blog ja no tindre la oportunitat d'escriure més, aixi que aprofito per donar gràcies sobretot a la nostra professora per ficar esforç i fer el possible per fer-nos entendre i questionar-nos moltes de les coses que van passar i que estan actualment passant en el nostre pais. 
Fer el blog m'ha servit, ja que desprès de cada tema après, desprèes hem pogut reflexionar i donar la nostra opinio en aquest blog, i trobo que es de bon us. 
I no oblideu... sempre que us diuen o expliquen coses, reflexioneu-les, us servirà de molt. (A mi m'ha servit de molt i sobretot per poder pensar i que ningu el pugui enganyar)

BON ESTIU I BONES VACANCES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada